Monday, October 15, 2012

Ikhwan dan Salafis adalah Kuda Tunggangan CIA dan Mossad

Amerika yang ditunjangi oleh golongan globalis sebenarnya anti agama, sama ada ia Kristian atau Islam. Golongan Globalis ini juga tahu bahawa Islam dan Kristian mempunyai sejarah pemusuhan yang panjang. Amat mudah untuk menggerakkan peperangan antara Islam dan Kristian.

Golongan Globalis ini lebih takut dengan Islam kerana penganut Islam tidak takut kepada kematian berbanding penganut Kristian.

Pada saat ini golongan globalis ini sangat memerlukan peperangan bagi membolehkan mereka mewujudkan satu sistem baru (New World Order) untuk menggantikan sistem sekarang yang bakal meletup pada bila-bila masa.

Salah satu strategi yang mudah untuk mengelakkan mereka tersungkur adalah untuk menguasai sumber asli negara-negara Islam seperti minyak, air (Libya dan Arab Saudi mempunyai sumber air bawah tanah terbesar dunia -telaga zam zam telah membekal kan air sejak 2000 tahun lamanya tanpa henti) dan mineral. Malah Hillary Clinton pernah mengeluarkan kenyataan bahawa dunia akan berperang kerana air bersih pada tahun 2050.(klik disini)

CIA dan Mossad tahu bahawa  kelompok demokrasi arab tidak mesra Amerika. Kita dapat melihat kesannya di Tunisia,Libya dan Mesir. Namun begitu CIA dan Mossad tetap juga akan menyerahkan Syria kepada Ikhwan/Salafis. Mengapa begitu? Ini kerana  sebaik sahaja Ikhwan menguasai wilayah wilayah ini dan menunjukkan belang mereka, Amerika akan mendapat sebab untuk memerangi dan seterusnya cuba menguasai wilayah wilayah arab yang dikuasai oleh ikhwan dengan alasan ihkwan adalah kumpulan pengganas Islam (yang sekarang dibantu oleh Amerika untuk menguasai Mesir dan Syria).

Peperangan ini bukan lagi antara negara tetapi berskala global dengan melibatkan faktor-faktor yang kompleks. Hakikatnya umat Islam belum cukup cerdik untuk membaca gerakan terancang yahudi laknatullah ini...

Artikel MASK OF ZION  ini dapat memberi gambaran yang sangat jelas. KLIK DISINI
No comments: