Friday, November 12, 2010

Patriot mempertahankan Malaysia - Itu tugas BUMIPUTRA!!!!

Apabila kumpulan Chauvinis Cina mempertikaikan kenyataan bahawa mereka tidak patriotik, kumpulan yang menggelarkan diri mereka putera bumi bertuah ini harus menerima hakikat bahawa tugas berdarah mempertahankan watan ini terletak di tangan mereka. Merekalah yang harus mempertaruhkan nyawa untuk mempertahankan kesucian watan ini.

Hakikat bahawa kumpulan pendatang ini tidak mahu mengotorkan tangan mereka telah kita ketahui lama dahulu. Mereka bukan ingin mempertahankan bumi untuk semua, mereka hanya mahu bumi ini menjadi milik mereka!. Kerja susah ini mereka tahu mereka boleh subkontrakkan kepada gurkha atau lain spesis yang tidak setaraf dengan mereka. Kerja mereka hanya buat duit, bawak masuk pelacur, jalankan aktiviti kongsi gelap atau apa-apa kerja yang boleh mendatngkan duit. Dengan duit itu mereka boleh membeli semangat potriotik sesiapapun yang mereka mahu!. Hei, bersemangat patriotik tak semestinya hanya masuk askar!. Buat benda lain pun dikira patriotik juga.

Sebenarnya isu ini amat sensitif untuk didebatkan, sesiapa yang memanggil mereka tidak patriotik seharusnya dikenakan tindakan sesuai dengan laungan 1 Malaysia yang suci itu. Mereka harus dikecualikan dari sektor patriotisma pertahanan . Mereka hebat lagi terlalu baik untuk diletakkan dikawasan itu. Letakkan mereka di sektor GLC atau apa apa urusan yang melibatkan duit!. Mereka ini tidak makan rasuah dan sangat adil dan tidak diskriminatori berbanding dengan bangsa lain jadi mereka lebih diperlukan disana. Lagipun mereka boleh lari ke Singapura atau Hong Kong jika Malaysia terancam jadi tidak ada sebab mereka perlu mempertahankan negara ini. Tetapi bukan sebab mereka tidak patriotik tetapi sebab nyawa mereka terlalu berharga untuk dilupus di medan perang!.

Salam untuk patriot yang tidak mahu berperang ...

No comments: